Erfgoed steeds meer onder de aandacht

Een steeds groter wordende groep mensen is geïnteresseerd in erfgoed. Kerken, molens, herinneringsmonumenten, tradities: ze kunnen rekenen op flinke aandacht van het publiek. Om de verhalen van het erfgoed en het belang hiervan goed over te brengen, worden allerlei middelen gebruikt. Die variëren van tekstbordjes tot uitgebreide multimediale applicaties en zelfs grote evenementen. En om kinderen al jong op school met cultuur in aanraking te brengen, worden lespakketten en leerlijnen ontwikkeld. Elk van deze producten vraagt een eigen benadering waarbij het van belang is om vooral het doel en de doelgroepen in het oog te houden.

Heeft u een project waarbij u wel wat hulp gebruiken kunt? Een projectplan schrijven, het project coördineren, teksten schrijven/redigeren of andere zaken regelen: ik doe het graag voor u.

Over linked cultuurmanagement en Inke

Linked cultuurmanagement adviseert en ondersteunt overheden en instellingen die zich bezig houden met erfgoed. Zij mogen rekenen op de strategische blik, praktische insteek en betrokkenheid van Inke. “Ik geef mensen graag de gelegenheid om hun talenten te ontwikkelen zodat zij in staat zijn om zelf hun organisatie drijvende te houden.”

Meer over linked en Inke »

linked cultuurmanagement
Reuskenweg 5
8112 PS Nieuw Heeten

inke@linked-cultuurmanagement.nl
06 10279194