Er wordt nogal wat gevraagd van musea

De eisen die gesteld worden aan musea, door onder andere subsidiegevers en het publiek, zijn hoog. Visies en beleidsplannen, indrukwekkende bezoekersaantallen, aansprekende tentoonstellingen: er wordt nogal wat gevraagd.

Veel Nederlandse musea, en met name die geschiedenis als belangrijkste onderwerp hebben, zijn afhankelijk van vrijwillige medewerkers. Hun inzet maakt het bestaan van deze musea mogelijk. Maar ondanks die inzet worden al die eisen de musea zo nu en dan te veel en is ondersteuning van buiten gewenst. Geldt dat ook voor u?

Heeft u een vraag over uw collectie, publieksbereik of management? Of heeft u behoefte aan ondersteuning bij een verzelfstandiging of museumregistratie? Neemt u dan gerust contact met mij op zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken.

 

Over linked cultuurmanagement en Inke

Linked cultuurmanagement adviseert en ondersteunt overheden en instellingen die zich bezig houden met erfgoed. Zij mogen rekenen op de strategische blik, praktische insteek en betrokkenheid van Inke. “Ik geef mensen graag de gelegenheid om hun talenten te ontwikkelen zodat zij in staat zijn om zelf hun organisatie drijvende te houden.”

Meer over linked en Inke »

linked cultuurmanagement
Reuskenweg 5
8112 PS Nieuw Heeten

inke@linked-cultuurmanagement.nl
06 10279194