Beleidsplan zorgt voor focus

Beleidsplannen geven kaders en zorgen voor focus. Dat maakt dat er efficiënt en effectief gewerkt kan worden omdat iedereen weet wat de bedoeling is. Voor zowel overheden als culturele instellingen is het daarom goed om met beleidsstukken te werken. Vaak is het hebben van een dergelijk stuk voorwaarde voor het verkrijgen van een subsidie of, in het geval van musea, een museumregistratie.

Het belang van een beleidsplan is dan ook groot. Het kost alleen veel tijd om er een te schrijven. Daarom kan het plezierig zijn om hierbij ondersteund te worden. Voor zowel overheden als erfgoedorganisaties schrijf ik beleidsstukken. Daarbij hecht ik grote waarde aan gesprekken met de opdrachtgever én met het veld, zodat het resultaat een gedragen stuk is.

Over linked cultuurmanagement en Inke

Linked cultuurmanagement adviseert en ondersteunt overheden en instellingen die zich bezig houden met erfgoed. Zij mogen rekenen op de strategische blik, praktische insteek en betrokkenheid van Inke. “Ik geef mensen graag de gelegenheid om hun talenten te ontwikkelen zodat zij in staat zijn om zelf hun organisatie drijvende te houden.”

Meer over linked en Inke »

linked cultuurmanagement
Reuskenweg 5
8112 PS Nieuw Heeten

inke@linked-cultuurmanagement.nl
06 10279194